Nya Dehler 38 testad i Båtnytt

Båtnytt nr 7 är nu ute i tidningsaffärerna köp den !
Där kan ni läsa hela testet av nya Dehler 38 på sidor 18 - 23. Man skriver bl.a. "  Interiören imponerar". "I det tyska Dehlervarvets nya 38-fotare finns många sinnrika interiörlösningar. Men Racingprestanda och seglingsegenskaper har inte heller glömts bort." Tidningen har dock felaktigt skrivit att man slopat ena akterkabinen i tävlingsversionen. Det är nämligen du som köpare av tävlingsversionen som väljer om du vill ha en 2-kabin layout eller 3-kabin. Missa ej heller att läsa intervjun av Matthias Börker från Dehlers världsledande designer Judel/Vrolijk&Co på sidan 51 i tidningen. Har du ej tid att gå till tidningskiosken så kan du kanske ladda ner testet här.

Etiketter: test

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter