Dehler 38 nominerad till European Yacht of the Year 2014!

loading...

Dehler båtar har ofta under sin 50 års historia både blivit nominerad till årets båt samt även blivit utnämnd till årets båt. Dehler båtar har alltid blivit uppskattade för sitt nytänk, vackra linjer, fina lösningar och konkurrenskraft på kappseglingsbanorna. Nu har nya Dehler 38 blivit nominerad till titeln European Yacht of the Year 2014.  Dehler teamet och varvet är väldigt stolta över detta. Totalt har 20 båtar blivit nominerade i fyra olika kategorier för titeln, nomineringen har gjorts av de 11 största båttidningarna i Europa.
Nomineringen i Performance Cruiser kategorin är ytterligare ett bevis på att Dehler 38 är en mycket lyckad modern konstruktion, som testats och tagits emot av pressen med lovord för snygga linjer, hög inredningskvalitet och fina seglingsegenskaper. Dehler 38 är  den första Dehler båten som helt är framtagen på varvet i Greifswald , var man utnyttjat all modern utrustning för framtagning av denna. Från konstruktören Judel&Vrolijks världsberömda konstruktionskontor kommer CAD filerna som direkt används i varvets enorma fräsanläggning för framtagning av skrov, däck och inredningsmoduler, vilket garanterar jämnhet och hög kvalitet i produktionen. Dehler 38 är en båt som både vänder sig till Cruisingseglare som är ute efter fina seglingsegenskaper och hög kvalitet på utförande samt även till mera drivande seglare som även vill kappsegla med sin båt. Dehler 38 Competition versionen vann tyska ORC International mästerskapet i havskappsegling i juli.  Hör gärna av dig så kan vi hjälpa dig konfigurera din drömbåt av nya Dehler 38an.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter