Beställ din nya Dehler nu för säker leverans till 2014

Varvet går alltså nu redan för full maskin och nyanställer för att klara av den ökande orderingången jämfört med i fjol. Det är alltså hög tid för dig som har för avsikt att skaffa ny,  Dehler 29, Dehler 32, Dehler 35SQ, nya Dehler 38 eller Dehler 41 att beställa denna nu för säker leverans till seglings säsongen 2014. Nu gäller även fortfarande Dehlers generösa 50års Jubileumskampanj under 2013, men endast några månader till. 

Som information kan nämnas att Europeiska kunder har som tradition och vana att beställa sin nya båt direkt på de stora båtmässorna, man sitter ner med ansvarig säljare och specificerar innehåll och order för vår leveranserna. Detta gör att leveranskapaciteten kan säljas slut på de stora kommande båtmässorna om kapacitet ej finns tillräckligt på varvet. Därför gör man som kund alltid klokt i att när man är klar med vilken båt man skall ha så beställer man båten i god tid på hösten. I och med att trycket på varvet inte är lika stort på hösten, så kan hantverkare och personal också normalt göra ett bättre jobb då vilket resulterar i en bättre produkt. Southampton mässan har precis gått av stapeln, Genua mässan i Italien pågår precis nu i oktober, Hamburg mässan Hanseboot arrangeras i slutet av oktober, Parismässan går av stapeln i December, därefter åter Boot 2014 i Duesseldorf i Januari mm. Nästa svenska mässa i nejden är Allt för Sjön i Mars, mao alldeles på tok för sent för att kunna få sommar leverans på en ny välbyggd båt! Så har du för avsikt att segla ny båt till sommaren 2014 behöver du göra slag i saken nu oavsett vilken leverantör du väljer. Vi tycker så klart att du skall välja Dehler för kvalitet, stil, sportighet och prisvärdhet, samt trygghet. Väldigt få varv är i dag lika framgångsrika som Hansevarvet och nyanställer folk. Hör av dig så kan vi ge dig många flera argument för detta viktiga val.

Du är välkommen med din offertförfrågan på en ny Dehler till seglingssäsongen 2014!

 
Lars Sjöman

Etiketter: specialerbjudande

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter