Stark orderingång gör att varvet nyanställer 100 personer.

Pressmeddelande: Greifswald oktober 2, 2013
HanseGroup som Dehler ingår i fortsätter att växa. Redan efter två månader in i det nya verksamhetsåret 2013/2014 (som började 2013-07-01) hade orderingången ökat med 44% och uppgick till 108 beställda båtar motsvarande ett värde av 17,1 MEURO. Detta har medfört att varvet nu nyanställer 100 personer (september 2013 jobbade 329 man på varvet, som nu ökas till 430 man) för att kunna säkra leveranser till seglingssäsongen 2014.  Varvet söker främst duktiga hantverkare såsom snickare, elektriker, mekatronik experter, laminerare och montörer.

Om HanseGroup:
I gruppen ingår Dehler, Hanse, Moody, Fjord och Sealine som separata varumärken och produkter. Varvet i Greifswald, Norra Tyskland är ett av världens modernaste varv med bästa möjliga utrustning för produktion och tillverkning av fritidsbåtar. HanseGroup ingår i Aureliusgruppen.
 

Etiketter: pressmeddelande

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter