Dehler 50 års kampanj på slutrakan..

Dehler Yachts har fyllt 50 år under 2013, mera än 40000 Dehler båtar är tillverkade till dagsdato! Inget annat båtvarv kan uppvisa samma framgång. Till minne av detta jubileumsår tar Dehler Yachts nu fram en minnesbok för utgivning under januari 2014. Dehler Yachts jubileumsår har firats under 2013 med mycket fördelaktiga erbjudanden på tillbehör och gratis segel vid beställning av ny Dehler. Vi är nu inne på slutrakan för dessa generösa erbjudanden. Så du som planerar att skaffa ny båt till 2014 bör göra slag i saken nu fördelaktigare blir det ej. Varvet går nu även för fullt, man är inne i April 2014 för leverans vid nybeställning i dagsläget. Detta förändras kontinuerligt pga inkommande orders, vem vill inte ha leverans till våren ?
Välkommen med din förfrågan! Lars

Etiketter: specialerbjudande

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter