Expedition Navigation nu till specialpris!

Bästa Kappseglare,
världens bästa navigationsprogram för taktiskt navigering och kappsegling har blivit ännu bättre! 
Nya Expedition v 8.8  har blivit ännu bättre med många kraftfulla nya funktioner i kombination med ett intuitivt och lättarbetat gränssnitt.
Expedition erbjuder dig funktioner som en kraftfull plotterprogramvara gör för navigation och därutöver hjälp för dig som kappseglar. Expedition ger dig möjlighet att hitta snabbaste vägen för din specifika båt genom vindsystemen ute på öppet hav. I en längre kappsegling såsom Gotland Runt är vägvalet en avgörande faktor för möjlighet till seger. Expedition ger dig även hjälpfunktioner vid start, du pingar startlinjen och därefter kan du få nedräkning och hjälp med att starta vid exakt rätt ögonblick. På en bankappsegling brukar man säga att starten motsvarar halva seglingen, hänger du inte med i starten så har man som regel väldigt svårt att hävda sig och komma tillbaka, en bra start gör att du kan segla i fria vindar och välja den banhalva du finner favoriserad, mao får ett övertag i seglingen. Förutom detta erbjuder dig
Expedition en mängd andra funktioner och rapport och optimeringsfunktioner för din båt, läs mera under flik Expedition.

Nu och fram till julafton 2013 så erbjuder vi dig att köpa en permanent licens av Expedition till SPECIALPRISET 9900 kronor inkl moms för din båt! 12 månaders gratis uppdateringar via nätet ingår i priset.
Vill du provköra först så gör du det gratis innan, följ instruktionerna på vår sida under fliken Expedition, där laddar du även ner programvaran till din PC.
Expedition används av topp kappseglingsteamen inom Volvo Ocean Race, Americas Cup, TP52 samt av  Sveriges hetaste ORCi och SRS båtar. Expedition är ett självklart val för dig som vill nå pallplaceringar inom kappsegling o havskappsegling!

Så bäste skeppare, överraska din navigator med den bästa julklappen till din båt redan nu !
Häls Lars

Etiketter: expedition

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter