Dehler 38 och 41 visas på Nautic i Paris

I helgen öppnar Paris båtmässa. Nya Dehler 38 och Dehler 41 visas i monter 1G32. Dehler 38 blev utnämnd till " Årets båt i Frankrike 2014" utgående från den franska båttidningen Voile Magazines arrangerade röstning om titeln. Juryn bestod av 15 journalister och 50 läsare. Dehler 38 vann överlägset titeln. Ta en resa till Paris och upplev själv nytänk i interiör och design samt racinganpassade däckslayout.
...........
Det är även läge att påminna att Dehlers 50 års jubileumsår börjar komma till sin ände inklusive de generösa kampanjrabatter som gäller för jubileumsåret. Beställer du din nya Dehler i skrivande stund så kan du fortfarande få leverans  i April - Maj månad, men läget kommer att förändras snabbt med Paris mässan som öppnar portarna på lördag.

Etiketter: båtmässor

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter