Ny Dehler 46 till sommaren 2014!

Dehler Yachts lanserar under Boot 2014 i Duesseldorf detaljerad information om familjens nya flaggskepp Dehler 46, var första båten skall finnas seglingsklar under början av sommaren 2014.
Dehler 46 har en total längd av 14,40m, med en vattenlinjelängd på 12,90m och en största bredd på 4,35m. Båten kommer som standard med en 2,25m djup T-köl, som option finns en 2,70m djup Racing T-köl samt en grund L-köl på 1,85m. Båten har ett dubbelrattsystem för styrning med enkelt djupt roder. Mycket av design och erfarenheten från framgångsrika Dehler 38an har använts vid framtagningen av nya Dehler 46, för att skapa den ultimata Performance Cruisern. På samma sätt som övriga Dehler båtar så kan båten konfigureras som en ren Performance Cruiser eller helt anpassas för kappsegling. En mängd olika möjligheter och val kommer att erbjudas köparen att konfigurera sin ideal båt. Båten kommer som standard med en genomgående tvåspridarrigg som står på det mycket kraftiga bottenbalksystemet som är kolfiberförstärkt. Båten är en ren fockbåt som alla moderna prestandabåtar med ett stort storsegel och fock.
Längst i fören kommer att finnas ett stort förvaringsutrymme som man kan nå genom en vattentät fluschmonterad portlight på däck.
Som option finns plotter poddar framför rattarna. Den ergonomiska sittbrunnsdesignen från Dehler 38 går igen i Dehler 46. Till båten finns även som option en badplattform i aktern som stängd stänger akterspegeln, här finns även som tillbehör en extra bänk som också kan användas som landgång.
Interiören imponerar med upp till tre generösa kabiner och två bekväma toaletter. Båten genomstrålar modern design och nytänkande från Dehler 38, bl.a. återkommer den runda designstilen i interiören på skåp och bord som skapar trevnadskänsla ombord. I salongen finns en stor U-formad soffa med ett stort pentry i L-form och ett navigationsbord. Dehler 38ans patenterade toa/bad lösning "Erlebnis!Raum!Bad" används i toaletterna på båten, mao en dörr som antingen kan stängas mot salongen eller mellan toa och handfat. Med lösningen får man separata duschrum i båda toaletterna. Kabinerna är utrustade med stora generösa sovytor och stor möjligheter till förvaring. En unik lösning är den stora dubbelsängen i förkabinen som är 1,6m bred och som nås fritt från var sin sida.
Dehler skapar en ny trend med nya Dehler 46 som åter höjer ribban på stil och detaljerade lösningar för en Performance Cruiser, i linje med  Dehler Yachts 50 åriga traditioner för succee.

Första Dehler 46 kommer att finnas seglingsklar under juli 2014!

Baspris för båten:
för beställning innan 2014-06-30  274.000 EUR inkl. svensk moms, därefter gäller priset 287.000 EUR inkl. Svensk moms. Priset gäller
fritt varv Greifswald, Tyskland.
Sjösättning, riggning och överlämning tillkommer.

Data Dehler 46:
Total längd: 14.40 m
Skrovlängd: 13.95 m
Vattenlinjelängd: 12.90 m
Bredd: 4.35 m
Standard köldjup: 2.25 m
Competition köl (option): 2.70 m
Grund köl (option): 1.85 m
Deplacement.: 10,700 kg
Kölvikt approx.: 3,500 kg
Motor (standard): Volvo D2-55 med 39kW/53 hp
Vattentank: ca. 450 l
Diesel tank: ca. 220 l
Design: judel/vrolijk & co

Etiketter: pressmeddelande

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter