Dehler 38 vann i dag utmärkelsen European Yacht of the Year 2014 !

Precis för någon timme sedan blev det klart att  Dehler 38 vann årets båt titel i Europa, i klassen Prestanda Cruiser. En fantastisk seger för Dehler och HanseGruppen som skapat en tuff, snygg, kvalitetsbåt i den tuffa prestandaklassen som lyckats med konsten att både bli vald  till Årets båt i EUROPA och USA  samma år, 2014! Något som ingen annan Dehler någonsin lyckats med tidigare. Båten har prisats av samtliga journalister och seglare för sin prestanda, sina seglingsegenskaper, ergonomi, kvalitet och prisvärdighet!

Nedan kan ni läsa vad Boot Duesseldorf 2014 skriver på sin web:

This year’s award in the Performance Cruiser category went to the Dehler 38 in an immaculate debut.
While many competitors in this segment concentrated on performance, the Dehler 38 successfully steers a middle course as a sports model that is also good for touring. The specific virtues that characterise Dehler vessels – a high level of practicality and quality, as well as good balance, positive cruising performance and an interesting pricing policy – come to the fore in this model.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter