Dehler 38 gör succé på Allt för Sjön 2014

Allt för Sjön 2014 är nu bakom oss, 10 långa och tuffa dagar för oss utställare. Tusentals besökare har nu sett snygga och tuffa Dehler 38, och det är helt klart att seglarna och båtfolket gillar båten skarpt. Man fick höra väldigt många lovord om nya Dehler 38an vi ställde ut.
"Mässans finaste båt!" "Så modern, ljus och fin den känns, och vilken väldigt mysig inredning!" "Vilka fina smarta lösningar båten har" " En båt som verkligen sticker ut och överraskar positivt" " Vilka fina och tuffa linjer och däcklayout den har!" " Man ser verkligen att detta är en Performance båt, men vilket lyxig känsla den utstrålar och kolla priset, otroligt!" "Dehler är verkligen tillbaka med både innovationer och kvalitetskänsla, till ett helt ofattbart lågt pris!"
Sades det ombord!
Vi jobbar nu vidare med att besvara alla förfrågningar vi fått. I skrivande stund finns det fortfarande någon leverans kvar under juli månad för Dehler 38, men leveransen skjuts längre och längre utgående från inkommande orders på båten. För övriga Dehler båt gäller fortfarande maj - juni leverans just nu.
Välkommen med din förfrågan. / Lars Sjöman

Etiketter: båtmässor

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter