Första Dehler 46an under produktion..

loading...

Nya Dehler 46 projektet annonserades i januari på Boot 2014 mässan i Duesseldorf. Redan nu är formarna klara till båten som är framtagna med
hjälp av konstruktörens datorbaserade 3D modeller  och NC fräsning för att uppnå exakta former och toleranser. Mycket investering har gjorts i högkvalitativa former för det komplexa däcket, skrovet, innerliners och det nya hi-tech bottenbalkssystemet " Dehler Carbon Cage" ,DCC . Var kolfiber inlamineras i kombination med riktad glasfiber för att uppnå ett extremt vridstyvt balksystem med lägsta möjliga vikt. Skrovet är uppbyggt med vakuuminjicering och vinylesterharts samt som distansmaterial har använts cellbaserad sandwich. Det är ingen liten båt man tagit fram båten är 14,40m lång och 4,35m bred och kommer att utgöra flaggskeppet för sportiga Dehler familjen. Som alla Dehler är båten en sann Performance Cruiser som både platsar på tävlingsbanan lika väl som för snabb Cruising,
man ser det direkt från de slanka linjerna fräcka utformningen.
Nu stundar alltså montering och i mitten av juni skall båten vara klar för montering av däck på båten.  Första Dehler 46 räknas vara klar i god tid för att visas upp på selektiva båtmässor i höst.

Etiketter: pressmeddelande

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter