Dehler 46, flaggskeppet är sjösatt!

Dehler 46, Dehler Yachts nya flaggskepp är sjösatt i Greifswald! En sportig och välbyggd båt som ärvt linjeföringen och stilen från European Yacht of the Year 2014, Dehler 38. Även denna båt är designad av kanske världens bästa designteam Judel&Vrolijk och byggd enligt Dehler Spec av Hansevarvet med vakuuminjicerat skrov i vinylester, kölbalkskonstruktion i kolfiber och Dehlers världsberömda sammanfogning av däck till skrov utan sömmar till en monocoquekonstruktion. En otroligt stark och stum konstruktion mm dimensionerad för häftigaste havskappsegling. Denna första båt skall visas upp på båtutställningen i Canne och vara med om testseglingarna för European Yacht of the Year 2015. Båten kan beställas med ca 4-5 månaders leveranstid i nuläge. 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter