Dehler 38#100 levererad till kund!

Dehler 38 introducerades på BOOT 2013 Duesseldorf.
Under 2013 testades båten av världens båttidningar och expert och fick strålande recensioner som resulterade i utmärkelsen European Yacht of the Year 2014 i Performance kategorin. Parallellt med detta så seglade även Karl Dehler (son till grundaren Willy Dehler) hem Tyska mästerskapet i Havskappsegling ORC Int år 2013. Båten har blivit en storsäljare för Dehler och Hansegruppen som Dehler ingår i.

Strax innan jul levererades det 100 exemplaret av båten från fabriken i Tyskland.

Även du kan bli lycklig ägare av sportiga, moderna och välbyggda
Dehler 38 för leverans till sommaren 2015!
Som grädde på moset så erbjuder vi dig som vill ha det lilla extra, 50% rabatt på den sportiga kolfiberriggen om du beställer båt innan 25 januari 2015! Vid beställning nu kan du fortfarande få leverans under April-Maj månad.

Välkommen med din offertförfrågan! 

Etiketter: dehler 38#100

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter