BOOT 2015 Hall 16 Monter D19 

DEHLER YACHTS på BOOT 2015 Hall 16 D19 !
BOOT 2015 i Duesseldorf är världens största båtmässa, och arrangeras årligen i januari. I år fr o m 17 - 25 januari. Du som skall investera i ny båt till sommaren rekommenderas att ta tillfället i akt och välja din drömbåt på mässan. Världens ledande leverantörer av Performance Cruisers finns på plats med närmelsevis kompletta sortiment av båtar. I hall 16 och monter D19 visas Dehler 29, Dehler 38, Dehler 41 och nya Dehler 46. Vi finns själv på plats och kan visa dig Dehler båtarna fr o m 19 - 22 januari. Hör gärna av dig för personlig visning. Behöver du hjälp med researrangemang mm så kan du gå in på www.segelbatar.org och anmäla dig för både visning och gemensam middag den 19 januari. Vill du ha restips mm av oss så maila oss gärna på info@dehler.se  eller info om Dehler.
På mässan kommer även European Yacht of the Year att koras för 2015, vi håller tummarna på Dehler 46 som är nominerad i klassen Performance Cruisers.
Hälsningar Lars Sjöman

Etiketter: båtmässor

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter