Dehler på Segelbåtens dag 16 - 17 maj

Inbjudan till Segelbåtens dag

Tid: 16-17 maj 11.00 - 16.00
Plats: Gustavsberg

På segelbåtens dag visar vi Dehler 38. Du är välkommen att besöka oss och se på båten som blivit korad till Årets båt i Europa och USA i Performance Cruiser klassen 2014. Du är så klart även välkommen att diskutera och beställa de övriga modellerna av Dehler av oss. Dehler 29, 32, 35SQ, 41 eller 46. Gustavsbergsmässan är ett unikt tillfälle för dig som är ute efter en ny 38 fotare i Performance klassen att jämföra Dehler 38 med bl.a. Arcona 380 och XP 38 som även skall finnas på plats. Alla tre är fantastiska Performance Cruisers som skiljer sig från mängden standard Cruisers. 

Provsegling med Dehler 38:
lördagen den 16 maj klockan 15.00 planerar vi att genomföra en provsegling med seriösa och intresserade spekulanter på båten. 
Du som är intresserad bör anmäla dig till oss med ett mail till oss. Var du anmäler ditt namn, kontaktuppgifter och hur många ni är. Vi kan tyvärr ej ta med små barn ombord, tänk på det. Vi prioriterar även de som är spekultanter på båten. 
För övrigt gäller: Deltagande på egen risk. Tag med egen flytväst. För skodon gäller seglarskor eller träningsskor med vita sulor (inga vanliga skor med svarta sulor är tillåtna de svärtar båten). Varma kläder och gott humör. Seglingen pågår i ca 30-60 minuter om vädret är gynnsamt.

Mera om Segelbåtens dag kan du läsa på segelbatar.org

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter