Dehler på ÅF Offshore Race 2015!

loading...

Gotland Runt 2015 = ÅF Offshore Race 2015 startar på Söndagen nu med start i centrala Stockholm. I år deltar 13st duktiga Dehler skeppare med sina båtar, bäst följer ni tävlingen på KSSS hemsida www.ksss.se
Men ni kan redan från och med i morgon torsdagen den 25 juni kan ni besöka Skeppsholmen och  ta del i kappseglingens förberedelser och festivalstämningen innan start.
Bland annat deltar i år totaltvinnare i Gotland Runt  IMS klassen 2001 Jan Orest med en Dehler 36 ( i år med Dehler 39 i DH klassen) och  Johan Björk tog även hem Gotland Runt för några år sedan med sin fina Dehler 44 i SRS om jag minns rätt, samt många andra Dehler toppseglare.

Lycka till alla seglare önskar Lars Sjöman.
 
 

Etiketter: kappsegling

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter